25. lokakuuta 2011

Kilkuti, kilkuti... puikot heiluu!

Tiskirätti-innostus iski taas :P Viime vuonna oli sama buumi kun joulu alkoi lähestyä :D Näissä molemmissa lankana Cottonella ja ohjeet on Ravelrysta. Molemmat menossa lahjaksi... ehkä. Meillä on kotona näitä neulottuja tiskirättejä käytössä keittiössä ja välillä samat rätit muuallakin. Ajattelin että olisi ihan fiksua neuloa jollain tietyn värisellä langalla vessanpesurätit niin eivät sekoittuisi keittiörättien kanssa.



Tahdoin tehdä lapaset korista löytyvistä langoista. Veikkaisin, että ruskea lanka on Seitsemää Veljestä ja oranssi lanka Isoveliä. Ajatuksena oli tehdä lapaset lahjaksi... mutta nää jääkin mulle :P Tuli sen verran herkulliset lapaset että näistä en luovu. Ohjeen löysin Ulla -neulelehdestä. Kuvaan ihastuin ja kun aloin neulomaan, ihmettelin ohjetta koska piti luoda vain kahdeksan silmukkaa. Nämä lapaset olivatkin siitä veikeät neulottavat, että niiden neulominen aloitettiin kärjestä ja lopetettiin varteen.


Ja nämä meinasivat ihan unohtua kun valmistumisesta on jo hetki aikaa... S-kokoiset Tiuhtis-villikset lyhytlahkeisina Reggae Print -merinovillalangasta. Itseasiassa sekoittelin ohjeissa s- ja m -kokojen ohjeita.

3 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja neuleita..varsinkin nuo lapaset on ihanat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mä tykkäsin kyllä kans noista lapasista. Jotenkin pirteet, kivasti leppäkerttumaiset.

    VastaaPoista
  3. Ihanat lapaset, ja söpöt villikset! Itse ihastuin kovin Tiuhtiksiin.

    VastaaPoista