15. lokakuuta 2011

Vaippavillahousut, noin M-kokoa

Näistä piti tulla S-kokoiset, ohje: Tiuhtis-villikset. Ilmeisesti mun käyttämä Reggae Print oli kuitenkin paksumpaa kuin ohjeessa ollut Loft koska pöksyistä tuli isommat. Vertasin näitä villiksiä HH Wool Longiesien M-kokoisiin ja koska vastasivat vyötärön korkeudelta ja leveydeltä niitä, tein myös lahkeet yhtä pitkiksi. Hyvä ohje kyllä muuten kun ei yhtään saumaakaan tule :) Mietinnässä (melkein puikoilla jo) on tehdä toiset NB-koon silmukoilla, josko sitten sattuisi S-kokoiset tulemaan. Reggae Print ei riittänyt koko pöksyihin joten lisänä käytin tummanharmaata, kaksisäikeistä hahtuvalankaa (joskus tilattu Myllymuksuilta.


Mutta ei ole hiljaista ompelupuolellakaan. Tänään piirsin pari kaavaa Ottobre Kids 6/2007 -lehdestä; pienet potkuhousut 56cm ja samaa kokoa olevan kietaisubodyn. Osittain olen kankaiden leikkaamisenkin aloittanut... tarkoitus noissa projekteissa hyödyntää saumuria enemmänkin.

Jospa seuraavaan postaukseen yhdistäisin useamman käsityön, ettei ihan jokaisesta omaa postausta laittaisi :P

2 kommenttia:

  1. Siivoilin taas pieneksi jääneitä pois palleromme vaatekaapista ja löysin aikanaan jättisuurina pitämäni hahtuvasta neulotut pitkälahkeiset.

    Ne oli niin söpöset ja pienet! Olikohan ne kutistuneet kaapissa...

    Pistä vaan villiksesi kaappiin, eikä aikaakaan kun ne ovat ihan passelit.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä nää ehdottomasti menee odottamaan käyttäjää (ja sen kasvamista) :) Toivottavasti muistan nää oikeaan aikaan :D

    VastaaPoista