15. maaliskuuta 2015

Kevääksi uusi laukku

Jättirätistä ennen joulua, sisustuskangaspalojen joukosta löytämäni kukkakangas pääsi vihdoin käyttöön. Kevätauringon myötä innostuin ompelemaan siitä itselleni laukun. Eiks olekin ihana, pirteä kangas! Vuorin leikkelin persuksista rikki kuluneista farkuistani. Periaatteessa laukkua voi pitää molemminpäin... Tosin kukkapuoli päällä on kiinnitysnepit oikeinpäin. Laukku on kooltaan n. A3-kokoinen. Hyvin mahtuu mukaan tärkeimmät jutut :)



Laukun farkkuvuoriin ompelin kiinni toisen farkkujen takataskuista. Tasku on tarkoitettu kännykälle, avaimille jne. Sitten joskus, kun kukkakangas tulee niin likaiseksi, ettei edes pesussa puhdistu, voi kukat piilottaa vuoriksi ;)


Huomatkaas, maskottina mul on laukussa Karhuherra Paddington, Lontoon matkamuisto ;)

Nepit on eka Kohinoor-merkkisten neppien testaukseni. Mulla on Prym-pihdit, mutta yksistään niillä Kohinoorien kiinnittäminen on hankalaa, eivät ole ihan samankokoisia Prym-neppien kanssa. Mutta kun laittaa neppiosat Kohinoor-paketin mukana tulevaan laitteeseen (huomaa, että kantaosa tulee laittaa B-puolelle!), voi ne painaa kiinni leuattomilla Prym-pihdeillä.

Kohinoor-neppejä voi ostaa Kankaamosta :)

2 kommenttia: