22. helmikuuta 2015

Kurkistus Kankaamoon ja kesäpertsoja

Raisioon avautui uusi kangaskauppa, Kankaamo. Verkkokauppakin aukeaa jossain vaiheessa :)

Olen nyt muutamia kertoja käynyt shoppailemassa Kankaamossa ja joka kerta on jotain tarttunut mukaan :P Tässäpä muutama kuva (©Kankaamo).


Kauppiattarena häärää Sanna :)


Verkkokauppakin avautuu...


Valikoimasta löytyy paljon joustavia kankaita, mm. herkullisia digiprinttejä! Käpysen kankaitakin on ja Seliaa kuulemma tulossa. Kankaamo myy myös joustamattomia kankaita.


Resoreita herkullisissa väreissä, raidallisina myös.


Nappeja jokaiseen makuun.


Ostin testiin näitä Viga-merkkisiä lankoja. Ja nyt nuo mun vanhat langat tuntuu ihan surkeilta. Voin siis lämpimästi suositella!


Ompelukoneneuloja löytyy Organ-merkkisinä.


Ja viimeisimpänä kuvana se kaikkein tärkein (?). Kankaamossa on lapsille siisti leikkipaikka jossa voi huristella autoilla, kokkailla leikkiherkkuja, piirtää, väritellä jne. Oma tyttäreni (3v) muisti vielä kotona mainita, että siellä leikkipaikassa oli samanlaisia poneja kun kotona. Kun lapset viihtyy... saa äiti kangasshoppailla rauhassa.


Tällaisia kesäpertsoja olen surautellut tänä viikonloppuna. Taas sain huomata etten ole "tehdastyöläinen". Ärsyttää ommella ensin kymmenen olkasaumaa, sitten kymmenen hihaa, kymmenen sivusaumaa jne. Yksi vaate kerrallaan, se tyyli sopii mulle paremmin :D

Angry birds -trikoo, skeitti -digiprintti, tähtitrikoo, punainen ja harmaa resori on ostettu Kankaamosta. Paitojen kaavana Ottobre Kids 3/11 Young designer's.


Yllä olevat kokoa 134cm.


Nämä paidat 122cm.


Kuopuksen paita kokoa 98cm.