13. helmikuuta 2015

Ompelukseni SYLVA-huutokauppaan ja eräs mekkotuunaus

Sunnuntaina 15.2.2015 on SYLVA-huutiksen aika. Tapahtuma löytyy Facebookista ja huutokaupan tuotto menee kokonaisuudessaan Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi.

Ompelin huutokauppaan tämän 98cm kokoisen, ihanan huppariliivarin. Tunikan digiprintti on ostettu Kankaamosta, virallisesti 19.2.2015 Raisioon avautuvasta kangaskaupasta. Verkkokauppakin Kankaamolle tulee jossain vaiheessa.


Surautin myös pari settiä vastasyntyneiden vauvojen tumppuja. 

Minulla on ongelma... tyttärellä liikaa vaatteita ja mulla into ommella lisää ;) Onneksi aina voi tuunata. Nappasin kaapista Me&I -tunikan joka oli mun makuun liian leveä. Lisäksi helmassa oli vekki ja hihassa reikä - täydellinen vaate tuunattavaksi!

Lähtökohta oli siis tämä (sori surkea, muokkaamaton kännykuva):


Mallasin, sopiiko Ottobre Kids 1/14 -lehden Princess Owl -kaava koossa 98cm tähän tuunaukseen. Sopihan se! Sain hyödynnettyä pääntien ja olkasaumat sellaisenaan. Myös taskut pääsivät osaksi uutta tunikaa, kuten etu- ja takakappaleen rypytyksetkin.


Tunika sai punaiset trikoohihat turkoosein hihansuuresorein. Koska pääntie säästyi, säästyi myös Me&I -merkki. Eihän tunika enää ole Me&I, joten ompelin oman ompelumerkkini logon päälle.


Mitä vanhoille hihoille tapahtui? En saanut niistä hihoja tuunaukseeni. Ompelin niistä eräälle pienelle vastasyntyneelle poikavauvalle tumput :) Vuorina on myös trikoota, ei sieniä tosin. Mutta tulipa ylisöpöt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti