10. toukokuuta 2014

Viileissä tunnelmissa kohti kesää!

Perjantai-ilta kului ompeluhaasteen parissa, kankaana Puhde-puodin Pingviinitanssi -trikoo. Jotain kesäistä halusin tehdä, mutta pingviineistä tuli vaan lumikinokset ja jää mieleen. Alkuperäinen idea oli erilainen kuin toteutus. Aikas kiva tuli! Ompeluseurana mulla oli Turkoosikissa -blogin Sanna.


Pingviinit pääsivät kesäiseen tunnelmaan, kun saivat kaverikseen iiison jätsipuikon :O Taskun jätskipuikko on silityskalvoista saksittu.

Miksi tasku..? No koska pikkuneiti on alkanut kaipailla taskuja... niitä täytyy kai alkaa jokaiseen vaatteeseen ompelemaan ;) Tähän aioin ensin ommella puoliympyrän muotoiset taskut sivuille, mutta sitten päädyinkin tuollaiseen kengurutaskuun.


Kun mekko puettiin päälle sovitusta varten, kädet olivat jo ehtineet sujahtaa taskuun ennen kuin ehdin kuvaa ottamaan. Kuvaa varten pyysin tyttöä ottamaan kädet taskuista pois. Näkyy mekkonen paremmin :)

Kaava: Oma
Kankaat: Pingviinitanssi -trikoo Puhde-puoti, pääntien, taskun ja hihansuiden kanttaamisessa käytetty interlock Bellapuulta.

1 kommentti: