20. toukokuuta 2014

Vanhoista yöhousuista uusiksi

Kahdet "ikivanhat", flanelliset yöhousuni tulivat tiensä päähän. Toisista oli vyötärökuminauha kuollut, toisista haarat kuluneet puhki. Ne saivat molemmat uudet elämät pikkuneidin yöhousuina - on pehmoiset ja lämpöiset :) Molemmat leikkasin takaosasta hieman kaavaa korkeammaksi, jotta (kesto)yövaippa mahtuu hyvin housujen sisälle. Tosin alkaa neidilä yövaipattelu vedellä viimeisiään.Vaaleanpunaiset ovat tarpeeksi tyttömäiset tuollaisenaan. Niihin ompelin kuminauhan kujan sisälle.

 

Vaaleansiniset kaipasivat jotain tyttömäistä, niinpä ompelin koristenauhasta pienen rusetin housujen eteen, keskelle. Tyttö olikin rusetista innoissaan - pienet on ilot ;)Housut on vielä reiluhkoja, mutta se ei käyttöä haittaa kun lahkeissa on napakat resorit. Sovituskuvat alkaa olla aikas hassuja, jokaisessa kuvassa kun neiti haluaisi hypätä ;)

Eipä ole sellaista yötä housujen valmistumisen jälkeen ollut, ettei jommat kummat olisi olleet neitosen jalassa nukkuessa :)

Kaava: Ottobre Kids 4/2008 "Simo-svetarihousut" omin muutoksin (etu- ja takakappaleiden kaavat yhdistetty sivusaumasta, takakappaletta korotettu)
Kankaat: kierrätetyt flanellit, lahkeensuuresorit jemmasta.

Vanhoista yöhousuista jäi hieman kangasta jäljelle housujen leikkaamisen jälkeen. Näistä "hukkapaloista" surauttelin kaksin- ja kolminkertaisia "nessuja" räkänokkien iloksi ;) Näistä ei nyt kuvaa ole, sellaisia epämääräisen muotoisia, saumurilla huoliteltuja läpysköitä. Loppupeleissä housuista jäi jäljelle enää kuminauhakujat ja vanhat saumat.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juuri niin! Ja kierrätettävää materiaalia olisi vaikka kuinka, kun vaan saisi huikeita idiksiä :D

      Poista