8. toukokuuta 2014

"Huijausfarkut"

Tilasin Kankaiden yönä Noshilta farkkujerseytä. Petroolin värisestä päätin ommella 5-vuotiaalle pojalleni "farkut" koossa 122cm. Näytin housuja pojalle kun niistä puuttui vielä vyötärö ja lahkeet oli kääntämättä. Pojan kommentti oli "Ei näytä hyvältä" :/ Jahas... päätin kuitenkin ommella housut loppuun saakka, jospa vaikka mieli muuttuisi. Ompelin tikkaukset suht samanvärisellä langalla kuin kangas.

Tällaiset niistä tuli.


Edessä on taskut, samoin takana. Eivät vain erotu kuvissa kovinkaan hyvin. Toiseen takataskuun ompelin "Uniikkikappale" -merkin.


Hetken (jos toisenkin) suostuttelun jälkeen poika suostui vetämään housut jalkaansa sovitusta ja kuvaa varten. Kun jalat oli pujotettu lahkeisiin, poika totesi "Nämähän on hyvät!". Nii-in :) Housut näyttää farkuilta, mutta on kuitenkin pehmoiset, ei ollenkaan jäykät kuin normifarkut. Nehän on huijausfarkut! Ja niinhän siinä kävi, että poika jätti housut jalkaansa. Pikkusisko sanoi "Äiti, ompele mullekin huijausfarkut!".

Lahkeissa on vielä reilusti pituutta (kuvaan käännetty kahteen kertaan), mutta meneepähän pitkään. Vyötäröltä housut on ihan ok. Kuvan ottamisen jälkeen poika tunki housunlahkeet sukkien sisään, se on hänen tyylinsä tällä hetkellä.

Kaava: Ottobre Kids 3/13 "Summer Pull-ons" koossa 122cm
Materiaalit: Farkkujersey Nosh, vyötärökuminauha ja ompelumerkki Royaltuotteelta.

3 kommenttia:

  1. Nää on mageet! Kyllä tuota farkkujerseytä on vissiin pakko tilata tähänkin talouteen ;).

    VastaaPoista
  2. Tyylikkäät huijausfarkut, tosi hyvä idea! Miekin haluun sellaiset :)

    VastaaPoista