4. toukokuuta 2014

Lähdetään seikkailuun!

Seikkailu -trikoo ei heti tullessaan myyntiin ollut "mun juttu". Mutta aika teki taas tehtävänsä, kangas alkoi näyttää kivaltan ja päätinkin hankkia sitä metrin verran. Majapuun avoimilta ovilta huhtikuussa sitä sitten ostin. Päätin ommella kankaasta itselleni lyhythihaisen tunikan MIW -kaavalla. Kokeilin tällä kertaa perhoshihaa ja en ole vielä ihan varma tykkäänkö vai en. Ehkä innostun tästä hihamallista myöhemmin, ehkä en...



Kanttasin pääntien samalla trikoolla. Kerroin oli 0,85 ja olisi saanut olla hiukkasen lyhyempi.

Kangasta jäi MIW:in jälkeen vielä hiukkasen ja ompelin samistelutunikan kesäksi perheen pikkuneidille. Eipä kangasta kuitenkaan riittänyt takakappaleeseen. Onneksi kaapissa oli joustavaa sinililaa (?) collegea joka sopi kivasti Seikkailun kaveriksi. Samaa sävyä on osassa ilmapalloja. Yksi etukappaleen ilmapalloista sai päälleen ihanaa pinkkiä glitterisilityskalvoa :)



Ja jottei paidan takapuoli jäisi latteaksi yksivärisyytensä vuoksi, silittelin sinnekin parit ilmapallot :) Taisi neiti saada uuden lempparitunikan (jälleen kerran). Ainakin halusi sen heti päälleen ja piti koko loppupäivän. Myös tässä on pääntie huoliteltu trikookaitaleella, kertoimella 0,8.


Kaava: Oma
Kankaat: Seikkailu-trikoo Majapuu, sinilila college Jättirätti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti