5. lokakuuta 2013

Roosanauhaa tiskirätissä & groovy pussukka

Edellisen roosanauhapostauksen tuotteiden lisäksi laitoin huutoihin myös pari neulottua tiskirättiä. Löysin Ravelrysta kaaviot roosanauhatiskirättien neulomiseen :) Lanka on jotain Novitan puuvillalankaa. Näitä samanlaisia rättejä on siis kaksi.


Tänään surautin toisen Pattydoo "Susie" -pussukan :) Yksinkertainen tehdä, vaikka sisältääkin paljon eri vaiheita. Kankaina kitarakuviollista puuvillaa (groovy guitar), ruskeaa ja turkoosia PULia (välipaloina), yläosan raidallinen kangas on laminoitua trikoota, vuorena ruudullinen puuvilla. Tähän pussukkaan käytin vetoketjun joka löytyi salaisten kankaiden joukosta. Oman merkkini kiinnitin pussukkaan KAM-neppien naarasosilla. Ja tietty se nyt on hiukka vinossa :/ Sepä taiski olla ainoa moka joka tän pussukan teossa tuli. PUL-kankaat ja laminoitu trikoo on vaikeita ommella kun ei ne luista paininjalan alla. Niinpä käytin apuna ompelussa leivinpaperia.Alunperin ajattelin, että tämä pussukka olisi vuoden ensimmäinen tekemäni joululahja. Mutta koska lappu meni vinoon, otankin tän itselleni... :P :D

1 kommentti:

  1. TUo kitarakangas <3 pittäiskin kokeilla ko. pussukkaa ;) niitä ei oo koskaan liikaa. Siulle on haaste miun blogissa, käyhän kurkkaamassa.

    VastaaPoista