7. lokakuuta 2013

Fleecerukkaskokeilu & kestophs:t

Syksy tulee, käsiä palelee. Ja ihan muutenkin vaan teki mieli kokeilla osaisinko tehdä fleecerukkaset. Piirsin kaavat pikkuneidin välikausirukkasten perusteella. Näissä on trikoovuori. Kun ompelin toisen rukkaset osia toisiinsa (vuori, päällinen ja niiden väliin resori), saumuriommel ei ollut kunnollista, jouduin ompelemaan uudelleen ja tietty siinä kävi niin että toinen rukkanen hiukkasen siitä lyheni. Ei mikään bueno lopputulos, mutta kyllä näitä vaunu-unilla ainakin voi pitää :) Seuraava versio sitten parempi.

 

Pikkuneidin päiväuniaika (ja keskimmäisen kerhoaika ja esikoisen koulupäivän loppu) tuli hyödynnettyä tänään kun leikkasin ja ompelin tilkuista kestopikkuhousunsuojia. Näitä ei ole koskaan liikaa ja vanhimmat sekä kehnoimmat voi viskata roskiin. Näissä trikoo päällä, välissä kaksi kerrosta bambufleeceä ja alimmaisena PUL. Kaava piirretty hyväksi havaitusta pikkarisuojasta. Kiinnitys KAM-nepein.


 

Aikas sinisävyisiä päällipuoliltaan, alapuolella sitten vähän mitä sattuu.

2 kommenttia:

 1. Kyllä varmaan hiukka oon tyhmä, mutta en osannut kommentoida tuohon uudempaan tekstiin, tai siis siinä ei minun koneellani ainakaan näkynyt klikattavana kohtaa kommenteille.

  Kiitokset haasteesta, noita on aina mukava lukea, mutta olen tehnyt (tyhmänkö?) perjaatepäätöksen, että en niihin osallistu ja blogissamme emme ole yhteenkään vastanneet. Kiitokset kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, eipä se mitään että jätät väliin :) Olin unohtanut ruksata "Salli kommentit" -kohdan haasteviestistä. Nyt se on ruksattu. Saakohan sitä jostain asetuksista niin että kommentit on aina sallittuja..?

   Poista