7. elokuuta 2013

Kyllähän ekaluokkalainen penaalin tarvitseeHei! Olen hai... Tulevan ekaluokkalaisen penaaliksi tarkoitettu, vai? Jos uskallat kurkata vatsaani, näät siellä sammakoita! Mutta kynien säilytyspaikkana toimin, ei mua mikään voita!Tällaista ei ehkä kaikilla kavereilla ole. Idea lähti Unikuun terapiahuone -blogista. Lisäksi selailin nettia hakusanoilla "shark pencil case". Kaavaa en löytänyt netistä valmiina, ilmeisesti sellainen jossain lehdessä olisi ollut. Tämä on todellinen tsi-versio koska ähräsin kaavat itse. Vetoketjun ompeleminen, vuorelliseen penaaliin vielä - jaiks! Kyllähän sen paikoilleen sain, vaikka ei se kiva tehtävä ollut. Vuori on jotain vanhaa verhokangasta, ei näy kuvissa, mutta vaaleansinisella pohjalla on sammakkoprinssien kuvia. Päälliskankaat liki kymmenen vuotta kaapissa marinoitunutta wertexiä. Vetoketju on ennen muinoin ollut toppatakin taskunsuussa. Silmät on robottikuviollisesta interlocktrikoosta napatut hammasrattaat :)

Ei mikään täydellisyys, mutta kelpaa ekaluokkalaiselle. Toinen moinen pitäisi ommella myös (tietty pikkuvelikin haluaa omansa), mutta sen teen vuorettomana. Säästyy hermot ja aikaa ;) Jotta se näyttäisi sisäpuoleltakin siistiltä, aion ommella saumakohtiin vinonauhaa.

5 kommenttia:

 1. Huippu penaali! Maanantainako se kummipoika koulutiensä aloittaa? Täältä lähtee postiin pieni tervehdys innokkaalle(?) koululaiselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu alkaa tiistaina :O Esikoinen aloittaa koulutien, hurjaa... Se on kieltämättä aikalailla pitkä tie. Onneksi sitä ei vielä tuossa vaiheessa murehdi, eikä tarvitsekaan - vuosi kerrallaan :) Innoissaan A koulunalkua odottelee:)

   Poista
 2. Hieno hai! Varmasti vaivan arvoinen! :)

  VastaaPoista
 3. Tää on pähee! Varmasti kelpaa :)

  VastaaPoista
 4. Piti käydä kurkkaamassa - varmasti on mieluinen. :)

  VastaaPoista