10. elokuuta 2013

Housuja tytöille!

Tänään aamulla piirsin kaavat paljon kehuttuihin Saimi -housuihin (Ottobre Kids 1/2009). Siinä sitten lähes huomaamatta leikkasin kankaat ja ompelin housut - oli ne sen verran yksinkertaiset että hetkessä oli valmista :) Nämä on ommeltu sydänjoustiksesta, samasta kuin oma hupparini. Mulla ei ollut punaista eikä valkoista resoria, ainoa vaihtoehto joka oli edes vähän sinnepäin, oli tämä harmaa-valko -raidallinen resori. Näiden housujen koko on 122cm ja ne piilotan synttäripakettiin ;)

 

Viime viikolla ompelemaani kukka-applikaatiopaitaan ompelin kaveriksi housut. Kaavana "Acrobatics" -haaremihousut Ottobre Kids 1/2011 -lehdestä. Ohjeessa housut ommeltiin yhdestä kappaleesta niin, että ainoastaan takana oli sauma. Mulla ei ollut tarpeeksi sinipohjaista pilvikangasta, joten tein housujen takapuolen punaisesta joustofroteesta. Samalla kaavalla olen ommellut haaremihousut aikaisemminkin, tuolloin koossa 56cm ja kankaana oli silloin sama pilvijersey ;) Muistatkos?


Näihin housuihin olin ajatellut laittavani keltaista resoria, kuten paidassakin on. Mutta ei ollut keltaista resoria tarpeeksi. Vihreä sai siis kelvata. Ja nythän kukkavarsi kasvaa tuolta vihreän ruohon seasta :) Tässäpä vielä koko setti. Aika paksu varsi tuolla kukalla, mutta pysyypähän ainakin pystyssä .
1 kommentti: