9. elokuuta 2013

Savaway 6 - Back to school!

Tällä viikolla Savaway-haasteessa aiheena Back to school, ei välttämättä tarvinnut liittyä juuri koulun aloitukseen, myös jokin muu uusi asia kävi.


Näillä lähdin liikkeelle:
* punaista ja vihreää enstexiä
* robotti-interlockia
* punaista vinonauhaa
* vetoketju
* ompelulankaa

Minä päätin ommella pari päivää sitten testaamalleni haipenaalille pikkuveljen. Ensimmäinen haipenaali oli siis koeversio tämän illan haastetta varten. Haasteessa kun on vain kaksi tuntia aikaa, ei silloin voi alkaa paljon testailemaan (ainakaan näillä taidoilla). Koska ekan version tein vuorellisena ja jouduin "tappelemaan" vetoketjun ompelemisen kanssa, päätin että seuraavan version teen ilman vuorta ja huolittelen saumat vinonauhalla.

Mutta kaikki ei mennytkään niinkuin Strömssössä. Ensinnäkin pääsin aloittamaan 10 min myöhässä. Ehdin leikata kankaat ja aloittaa ompelun (sekä purkamisen) kun pikkuneiti huuteli ja piti mennä. Siellä vierähti aikaa tovi jos toinenkin, ajattelin jo että peli on menetetty. Mutta eisiihen ompelemiseen mennytkään aikaa kun puolisen tuntia. Säätämiseksi tosin meinasi mennä kun jotenkin olin leikannut yhdet kappaleetkin päin honkia. Onneksi sakset on keksitty, tästä nyt sitten tuli vain hiukan lyhempi versio. Mutta pikkuvelihän tämä onkin. Eikä edes hailta näytä, vaan ennemminkin valaalta ja vain siksi koska heti alkuun ompelin väärän sauman yhteen selkäkappaleista :P

Tässä se sitten on, haipenaalin pikkuveli, ekaluokkalaisen pikkuveljelle. Saanko esitellä; Valtteri, valtamerivalas :PTaitaa olla hiukka mielenvikainen tapaus :D Huolittelin tosiaan saumavarat (paitsi selkäsaumavaran koska sitä en muistanu) vinokaitaleella. Kivasti näkyy toi vinokaitale vetoketjun vieressä... ihan kun hampaat ja ikenet ;) Värit on pikkuveli valinnut. Toiveena oli vihreä hai jolla punainen maha. Mutta ei kerrota ettei siitä tullutkaan hai ;)Saas nähdä mitä pikkuveli penaalistaan aamulla tuumaa...

3 kommenttia:

  1. Tää on hieno! Tuo suu on kyllä hyvä, kun sieltä pilkistää punanen kangas.

    VastaaPoista
  2. Tää on ihan täydellisen "tärähtänyt" otus! Niin ihana virne naamalla, että sai mut kyllä hymyilemään vaikka koko loppu päiväksi (tosin kohta haettava uusi ompelukonekin taitaa olla nostanut naamalleni vähintänkin yhtä tärähtäneen ilmeen kuin ihanalla valaallasi)

    VastaaPoista