24. heinäkuuta 2013

Teeppari pinkistä kalastajatrikoosta

Savaway-haasteesta, johon viimeksi osallistuin, jäi jäljelle jonkin verran pinkkiä kalastajatrikoota. Se suorastaan huusi minua ompelemaan siitä teepparin tyttärelle. Tällä hetkellä käytössä on vaatekoko 80cm, mutta päätin ommella tämän paidan 86cm koolla. 80cm vaatteita meillä on riittävästi, joten tämä saa mennä jemmaan.

Jouduin kikkailemaan resorin kanssa. Minulla ei ollut oikeanväristä resoria tarpeeksi leveää palaa kaulukseen, kauluksen resorikanttauksessa on siis kaksi saumaa... mutta haitanneeko tuo. Voihan siihen edessä olevan sauman kohdalle ommella vaikka rusetin :) Kangasta ei riittänyt ihan koko paitaan. Leikkasin hihojen kankaat kahdessa osassa ja takapuolelle leikkasin kankaat vanhasta pikeepaidastani. Suurinpiirtein sama pinkki kuin trikoossakin.


Yhdistin hihakappaleet suoralla ompeleella ja sauman päälle ompelin taso-ompeleen. Hihojen suut huolitteli kaksoisneulalla, molemmissa neuloissa erivärinen lanka.


Vaikka ei riittänyt kangas ja resorin sekä lankojen kanssa sai kikkailla, lopputulos on kuitenkin tosi kiva. Mä tykkään tästä trikoosta :) Kivan näköinen ja mukava ommella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti