23. heinäkuuta 2013

Sydämellinen huppari mulle

Viimeisimmästä (7/13) Suuri Käsityölehdestä nousi yksi kaava ylitse muiden. Tämä kietaisuhuppari:


Piirsin kaavat M-koon mukaisesti. Olisi näemmä voinut mennä jopa S-koko. Ehkä S leveydestä ja M pituudesta olisi ollut hyvä ratkaisu. Kangas on joustofroteeta Nekut.fi -nettikaupasta. Kuvista ei ehkä selviä se, että kankaassa on pieniä valkoisia sydämiä. Ohjeesta poiketen en tehnyt varsinaisia taskupusseja, vaan tikkasin taskukappaleet kiinni (ala)etukappaleeseen ja huolittelin taskunsuut kaitaleilla. Hupun etureunaan ja etukappaleisiin olis ihan hyvin passannut ohuempikin kaitale, ohjeen mukaisen 6cm kaitaleen kuitenkin siihen laitoin.


Pahoittelen kuvien huonoa laatua... meidän digikamera on kalastus/mökki/leirireissulla perheen miesväen kanssa. En tiedä voiko tämä päällä mennä "ihmisten ilmoille", mutta ainakin kotipihassa voi touhuilla ja käpertyä sohvan nurkkaan teemukin kanssa kylminä iltoina. Pikkujouluaikaan ehdoton lasten kanssa tonttuillessa :P


5 kommenttia:

  1. Tulipas siitä kiva! Omat kaavat odottavat inspiraatiota, piirretty jo on valmiiksi. Tuo sydän on myös ihanaa, minullakin on sitä pala. Se on muistaakseni Tanysum:n omakuosi.

    VastaaPoista
  2. Ompas hieno huppari! Mahtava kuosi ja väri!

    VastaaPoista
  3. Tosi sievä ja sydämellinen tuli! Ja kyllä kehtaa ihmisten ilmoilla esitellä ;)

    VastaaPoista