13. kesäkuuta 2013

Uskaltauduin kokeilemaan...

Tänään olen laitellut kaavoja muovitaskuihin ja kansioon. Vielä täytyy käydä lisää muovitaskuja ostamassa, loppuivat kesken mokomat :/ Samalla inspiksellä laittelin oikeille paikoilleen langat, neulat, nepit jne. Nyt on järjestys mun ompelupakissa, ainakin hetken.

Siitä lähtien kun Ottobre Kids 3/13 -lehti tuli, olen ihastellut Speedy Girl -mekkoa. Tänään päätin sen toteuttaa. Mutta kun siihen tuli sitä framilonia :O Ei se rypytys Framilonilla loppujen lopuksi niin vaikeaa ollut. Kaulus tosin ei mennyt ihan niin hyvin kuin olis pitänyt, mutta välttäähän tuo. Tasokuvassa toinen olka näyttää olevan mekossa korkeammalla, tuskin käytössä huomaa. Hihansuiden rypytys onnistuikin jo paremmin :) Turkoosi resori riitti juuri ja juuri kanttauksiin.


Tähtitrikoo oli siinä samaisessa Royal-Tuotteen yllätyspaketissa kuin tuo raidallinen trikookin. Hyvin passaa mekko yhteen noiden raidallisten legginssien kanssa :) Noihin legginsseihin tytön vaatekaapista ei oikeastaan löytynytkään sopivaa yläosaa. Nyt löytyy. Lehden kuvassa tuo mekko näytti aika lyhyeltä joten päätin piirtää kaavan niin että muut mitat piirsin 80cm kaavasta, pituuden otin 86cm kaavasta. Täytyykin heti huomenna kokeilla miltä mekko ja leggarit tytön päällä näyttää.

Tästä lähtien käytän Framilonia rypytyksissä niiden lankaviritelmien sijaan.

Taas meni puolille öin... josko huomenna menisin ajoissa nukkumaan..? :P

2 kommenttia:

  1. Kaavaselvittely olisi täällä edessä, mutta missä olisi myytävänä aikaa. Tämä mekko on kyllä huikean ihana ja onnistunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätunnit vuorokauteen olis kyllä paikallaan :) Ja kiitos, omastakin mielestäni mekko onnistui hyvin. Tää menee päälle pitkään ja tullaan käyttämään paljon :D

      Poista