18. kesäkuuta 2013

Tuubitoppikokeilu ja pikkuneidille hamonen

Se mansikkakakku oli tosi hyvää!

Tyttären päiväuniaikaan ajattelin, että ihan vaan pikaisesti ompelen itselleni tuubitopin. Löysin selkeän ohjeenkin, täältä. Mutta ei se tuubitoppi ihan hetkessä kuitenkaan syntynyt, piti kaventaa, piti ottaa rypytys uusiksi... Ensin tein rypytyksen suoralla ompeleella, mutta ei siitä kiva tullut. Nyt rypytys on tehty framilonin avulla. Ihan kiva tää lopputulos kuitenkin ja varmasti tulee käyttöön. Kunhan saataisiin ne lämpöiset kesäpäivät takaisin! Teen varmaankin toisenkin tuubitopin, siihen vaan täytyy valita joustavampi kangas niin saa tyköistuvamman :) (Toisaalta, tää väljempi malli piilottaa hyvin vatsamakkarat, mutta on hiukka muodoton.)


Leikkasin tuubitopin koko kankaan korkuisena (oliskohan sitä 80cm ollut). Sitten vasta, kun oli helman huolittelun aika, pätkäisin tuubin poikki oikeasta kohdasta. Jäljelle jääneestä palasta surautin hameen tyttärelle. Vyötärölle ompelin resoria. Onhan tuo vielä hiukka reilu, mutta menee touhuissa pitkään. Pysyy päällä jo nytkin, kiitos kestovaipan ;)

Tällä tytöllä vauhtia riittää, joten kyllä saa merenneidot pyöritystä! Hyvin toimii siis tanssihameenakin :D

Kankaana Noshin merenneidot luomupuuvilla single.

3 kommenttia:

 1. Lisäyksenä vielä, että kovin kätevä tuo tuubitoppi ei ole 1-vuotiaan äidillä, kun lapsi käy vielä rinnalla. Helposti tietty saa "baarin auki", mutta...

  VastaaPoista
 2. Ihana tanssityttö! :D Ja hyvä tuli topista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ii on kyllä varsin tanssivainen tapaus :D Menee poikien perässä, tekee kaikkea mitä nekin. Aa on innostunut breakdancesta ja Ii yrittää tehdä perässä niitä ihmepyörähdyksiä :P Ei oo enää kuperkeikka kaukana meidän yksveellä.

   Poista