4. huhtikuuta 2013

Kevätarvonta!

Päivät pitenee, auringonpaiste lisääntyy ja aurinko jo kummasti lämmittää - niin ilmaa kuin mieltäkin. Luonto heräilee taas eloon... Mä olen niin kevätihminen!

Yksi Pieni KäsityöBlogi on myös keväisissä tunnelmissa, siispä on aika

Kevätarvonnan =)

Arvonnassa on kaksi palkintoa:

Mollamaija, korkeus 25cm.
Nuken vartalo on bambufleeceä, hame PaaPii:n punaista sienet-trikoota. Villatakki on neulottu punaisesta villalangasta, hihat ja reunat virkattu pinkillä puuvillalangalla. Hiukset on villalankaa, suu puuvillalankaa ja silmät on tehty napeista. Sekä villatakin että hameen saa nukelta riisuttua.

&
Puuvillainen kauppakassi, 28cm x 28xm

Mukana arvonnassa olet kun jätät kommenttia tämän postauksen alle ja kerrot mistä vuodenajasta pidät eniten :) Kerro myös kumpaa palkintoa tavoittelet; mollamaijaa vai puuvillakassia.

Jotta tavoitan Sinut mahdollisen arvontavoiton merkeissä, jätä kommenttiisi selkeä nimimerkki ja mielellään myös sähköpostiosoite. 

Kerrohan arvonnasta myös kavereillesi, vaikkapa jakamalla tämän postauksen linkki sosiaalisessa mediassa (Faceboo, Twitter jne.) tai blogissasi. Blogissa voit käyttää alla olevaa kuvaa ja linkittää kuvan tähän postaukseen.


Toivottavasti onni suosii juuri Sinua <3>

------------------------------------------------------

Palkintojen taustaa:

Vuosia sitten ompelin Mollamaijan kummitytöllemme. Kyseinen Mollamaija onkin tuossa profiilikuvassani. Ideana mulla on se, että uusia kankaita ei Mollamaija varten osteta, vaan niistä ommellaan mitä kotona on.

Ja kauppakassejahan tarvitsee aina! Sellaisen pitäisi olla vakiovarusteena jokaisessa kassissa ja käsilaukussa ;)

10 kommenttia:

 1. Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa; talviset aurinkoiset pakkaspäivät, kun puut on kuurassa, kevät kun kaikki alkaa heräilemään, kesällä kaikki kukoistaa ja on ihanan vihreää, mutta ehkä yli kaiken on syksyinen aamu, kun usvan seasta näkyy ruskaa :)

  Puuvillakassia tavoittelen, koska siinä on söpöjä kilppareita ja se on hyvän värinen:) Nimimerkkinä anii ja sähköposti: annairamanii@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ah, ihanaa, että on kevät. Tuo kauppakassi olisi tarpeellinen, mutta Mollamaijakin pääsee U:n halattavaksi. Minut tavoittaa ilolla tehty-blogista!

  VastaaPoista
 3. Syksy.. Kauppakassia tännekkin haaveilen, mutta Mollamaijakin voisi kaimalleen kelvata :)

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään eniten kesästä. Kevät on toiseksi mukavin vuodenaika, kesää odotellessa. Kumpikin palkinto on kiva ja kumpi vaan olisi mainio yllätysö.

  VastaaPoista
 5. Tavoittelen tuota ihanaa kauppakassia. Kesästä tykkään eniten, mutta muissakin vuodenajoissa on puolensa. Ja jos aina olisi lämmintä ja aurinkoista, en ehkä osaisi nauttia niistä niin paljon. Minut tavoittaa Hääräämön kautta.

  VastaaPoista
 6. Osallistun ja kassia havoittelen :)

  VastaaPoista
 7. Tottahan täältäkin osallistutaan! =)

  t.Tuija

  VastaaPoista
 8. Kevät on paras, kun luonto alkaa heräillä, aurinko paistaa aina vain enemmän ja kaikki ihana on edessä. Mollamaija olisi valinta.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Minun suosikkini on kesä, koska rakastan lämpöä ja auringonpaistetta. Kassia tavoittelen.
  Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Minä rakastan syksyä - värejä, tuoksua, vesisateita ja kynttilän rauhoittavaa vaikutusta pimenevissä illoissa. Tavoittelen arvonnassa kaunista kauppakassia, ihan sen takia että meillä on lemmikkinä oikea kilppari ja tykkään kilpikonnakankaista :)

  VastaaPoista