4. joulukuuta 2011

Kassi heijastimen kaveriksi

Ompelin tänään iloisen virtahepo-kassin kaveriksi eilen askartelemalleni heijastimelle. Kangas on puuvillaa ja se on ostettu IKEAsta. Kassin korkeus on 29cm ja leveys samoin 29cm. Ompelin 3cm kassin alakulmista sisään, jotta kassin pohjaan tuli hiukan muotoa.


Heijastimen voi ripustaa vaikkapa kassiin tai takkiin :) Kassiin sopii kivasti vaikkapa kirjastoreissun kirjat, kerhotossut tmv.


Tosi iloinen ja pirteä tuo virtahepopuuvilla... ostin sitä aikoinaan 5m pätkän, joten sitä on hurjasti vielä jäljellä. Ennen tätä kassia olen ommellut siitä vain nyörillä suljettavan pussukan, jossa säilytän kuumaliimapyssyä.

Pieni lisäys vielä... tein tuossa illan mittaan pari heijastinta lisää. Heijastintarrasta leikkasin kuusen ja kuun piparkakkumuottien avulla. Kuusiheijastimessa on kaksi harmaata huopapalaa liimattu kuumaliimalla yhteen, kuuheijastimessa on toisella puolella punainen ja toisella harmaa huopa. Nämä aion piilottaa meidän poikien pussikalenteriin... Näitä voi käyttää koristeena joulukuusessakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti