15. joulukuuta 2011

Kahdet lapaset lahjaksi

Koska aikaisempina vuosina ei olla muistettu suuremmin muistaa esikoisen kerhotätejä jouluna, päätin nyt muistaa muistaa ;) Ja tehdä heille jotain itse. Näin syntyi ajatus neuloa lapaset molemmille tädeille.

Lankoina "korin kätköistä" vaaleansininen Seitsemäm Veljestä (?) ja beige Nora kampalanka (Suupohjan Kehruutehdas), Toisiin lapasiin ostin marjapuuronpunaista Seitsemää Veljestä ja yhdistin sen vaaleansinisen Seitsemän Veljeksen kanssa. Ohje jälleen Ullaneuleen sivuilta "Ailin lapaset".


Ensin neuloin vaaleansini-beiget lapaset... mietin että tekisinkö toiset lapaset jollain eri mallilla. Mutta päätin pysyä samassa ja niin syntyi marjapuuronpuna-vaaleansiniset lapaset (jotka on enemmän väreinä mun mieleen). Esikoinen sai sitten valita kummat lapaset menee kummalle kerhotädille. Toivottavasti ovat kerhotädeille mieluiset ja mahtuvat käsiin! Yritin kyllä viime viikolla perhekerhossa katsella tätien käsien kokoja ;) Eiköhän ne aika omien käsieni kokoiset ole.


Tietysti paketoimme lapaset yhdessä esikoisen kanssa ja hän sai kirjoittaa myös tekstit pakettikortteihin (jotka tosin kuvankäsittelyohjelmalla poistin kuvista). Pakettien päälle laitoimme äitini virkkaamat rintakorut, nämäkin sai esikoinen valita muutamasta vaihtoehdosta. Toiseen pakettiin perhonen, toiseen kukka.


Arvonnan tulos on ollut selvillä jo viikon ajan, pahoitteluni ettei se ole vielä tänne saakka ehtinyt! Otin arvontatilanteessa kuvia kännykällä ja jostain syystä Bluetooth-yhteys ei ole puhelimen ja läppärin välillä toiminut, joten en ole kuvia koneelle saanut. Mutta yritän vielä uudelleen kunnes se onnistuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti