5. marraskuuta 2011

Suklaisia makuhetkiä

Tämä suklaakakku tulee pikaisesti mikrossa, paitsi siis meidän mikrossa jossa vaaditaan moninkertainen paistoaika alkuperäiseen ohjeeseen nähden (kakku oli mikrossa 17min, tosin meillä ei ole 950W -tehoinen mikro). Ohjeen löysin Pinjan herkkula -blogista. Tein kakun isossa silikonivuoassa ja onneksi laitoin annoksen kaksinkertaisena, muuten olisi tullut aikas pikkuinen kakku (suklaata en laittanut kaksinkertaista määrää). Olisi ehkä tuohon vuokaan voinut tehdä jopa kolminkertaisen annoksen. Voitelin silikonivuoan, mutta en jauhoja laittanut.


Suklaakakku mikrossa :P

100g Taloussuklaata
100g voita tai margariinia
3 kananmunaa
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Sulata rasva ja suklaa. Sekoita kananmunat ja sokeri. Yhdistä kaikki aineet. Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun silikonivuokaan. Kypsennä täydellä teholla (950W) 4 min.

Nyt meillä kuulemma haisee tosi vahvasti kananmunilta ja hiukan suklaalta. Millainenhan mahtaa makunautinto olla..?

Muoks. Ihan hyvältä maistui ensimmäinen makupala :P Tietty sitä suklaata olisi voinut laittaa kaksinkertaisen määrän, nams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti