9. marraskuuta 2011

Kirahveja ja joustista

Toissapäivänä piirsin paidan kaavat (More gray raglan t-paita, Ottobre Kids 4/11), eilen leikkasin kankaat siihen. Eilen leikkasin kankaat myös 122cm housuihin jotka tein Ottobre Kids 4/11 -lehden High jump -housujen kaavoja mukaellen (kyseisellä kaavalla tein maasturihousut). Näihin en kuitenkaan tehnyt taskuja ja yhdistin taka- ja etukappaleen leikkausvaiheessa niin, ettei sivusaumoja tullut. Tänään sitten kuopuksen päivälepoaikaan ajattelin aloittaa ompelemisen... mutta saumurin toinen alalanka oli karannut ja koska homma on mulle vielä aikas uusi, en malttanut sitä kauaa yrittää oikealle paikallaan. Into ompeluun oli niin kova että nostin saumurin syrjään ja ompelukoneen tilalle - käyhän se niinkin, vaikka onkin hitaampaa.


Päivällä sain housut melkein valmiiksi, ainoastaan kiristysnauha jäi housuista puuttumaan. Illalla ompelin sitten sen ja paidan valmiiksi. Tuo kaitaleella (hihansuiden ja pääntien) huolittelu ei ole kyllä ihan helppo homma, mutta eipä tuo kaulus nyt onneksi pahasti repsottamaan jäänyt.

Paidan ja housujen kankaat on kaikki Royal-tuotteelta tilattuja. Kirahvikangas on jerseytä (huom, paidan etupuolella kirahvit katselevat eteenpäin, paidan takapuolella näkyy kirahvit takaa). Turkoosi kangas on joustofroteeta. Paitaan laitoin oman merkkini niskaan, housuissa merkki on takapuolella, hieman resorin alapuolella.

Nämä ihanuudet käärin pakettiin ja esikoisemme saa ne synttärilahjaksi kun hän täyttää 5 vuotta perjantaina 11.11.2011 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti