8. maaliskuuta 2011

Kypärämyssy vol. 2 ja raitapussukka

Koska eka kypärämyssy oli liian pieni esikoiselle, päätin kokeilla kaavan suurentamista. Se onnistuikin yllättävän hyvin ja jopa kappaleet vastasivat toisiaan kun kankaita yhdistelin :D Vertasin vielä valmistumisen jälkeen kypärämyssyä esikoisen toiseen kypärämyssyyn ja aikaslailla sinnepäin se koko oli, hieman napakampi tosin. Mutta se olikin toiveissa, koska aikaisempi myssy on turhan löysä.

Sitten kerran eksyin handmade hippu -blogiin ja löysin sieltä pussukan teko-ohjeet. Sitähän piti tietty kokeilla :) Pengoin kangaspusseja ja päätin laittaa päälliskankaaksi PUL:ia (vesiroiskeet ei kastele pussukan sisältöä) ja sisäpuoleksi laitoin enstexiä kun sen suht ryhdikkääksi koin. Löytämäni vetoketjun pituus määräsi sen minkä kokoinen pussukasta tulee. Saa nähdä mitä käyttöä tuolle keksin :)
Pussukan värit ei ole oikein noissa kuvissa. Hankala saada todenmukaisia kuvia hämärässä. Kyseessä on siis ruskea-oliivi -raitaPUL. Vetoketju sattui olemaan väriltään täsmälleen sama kuin PUL:n ruskea :)

2 kommenttia:

  1. Oho luulin, että olet tuon pussukan jostakin ostanut o.O Tuo merkki tekee aika hyvän loppusilauksen. Pitäisköhän itsekin tilata noita...

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä niin kätevää ja nopeaa tollasen pussukan väsääminen et taitaa kohta joka paikasta meiltä niitä löytyä :D Ja merkki tekee kyllä tossa aikas paljon :)

    VastaaPoista