10. maaliskuuta 2011

Vääränvärinen interlock, oikeanvärinen paita :)

Eilen illalla piirsin kaavat ja leikkasin kankaat kuopukselle tulevia traktorihousuja ja traktoripaitaa varten.

Eilen saapui Lasten Metsolasta tilaamani vihreä traktorijoustis, vihreä interlock ja vihreä resori. Tarkoituksena oli yhdistää ne samaan paitaan. Interlockin värin sopivuus muihin kankaisiin mietitytti jo tilausvaiheessa. Lähetin tiedusteluviestin värien yhteensopivuudesta Lasten Metsolaan (koska kuva saattaa värejä vääristää), mutta en saanut vuorokauden sisällä vastausta. Päätin sitten tilata kankaat ja näin kävi:

Tuo vihreä interlock (oikealla) näyttää noiden muiden vihreiden kanssa enemmänkin turkoosilta kuin vihreältä! Päätin kuitenkin leikata siitä etu- ja takakappaleet kuopuksen paitaan ja katsoa miltä näyttää. Sitten tänään koiran kanssa aamulenkillä ollessani keksin, että voisin leikata eräästä (tuolla hetkellä päälläni olleesta, joustiksen ja resorin sävyihin paremmin sopivasta), vihreästä t-paidasta kuopuksen paitaan etu- ja takakappaleet.


Näin löytyikin parempi vihreiden sävyjen yhdistelmä ja interlockista leikkaamani etu- ja takakappaleet pääsevät johonkin toiseen paitaan. Samalla toteutuu kierrätysidea kun saan vanhan paitani hyödynnettyä :)

Kunhan pojat menee tänään päivälevolle, niin... kylläpä ompelukone alkaa surista :D Nuppineulatki on jo valmiina paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti