1. helmikuuta 2011

Kinkkiset Ronsu Norsulaiset!

Tänään vihdoin sain huollettua ompelukoneen loppuun (puhdistin sukkulapesän). Alkoihan se kone vauhdikkaammin ommella :)

Päivällä leikkasin norsutrikoosta boksereiden osat ja tietysti ne piti heti illalla päästä ompelemaan. Mutta jopas oli tuskien taival! Nuo oli kolmannet samalla kaavalla ompelemani bokserit, mutta prosessi oli ylivoimaisesti kinkkisin tällä kertaa. Tein ihan tyhmiä huolimattomuusvirheitä ja ratkoja oli kovassa käytössä. Mutta valmistuivat bokserit kuitenkin ja ihan kivat niistä tuli. Takana norsut kohdistui vahingossa lähes täydellisesti. Koska olen yhä edelleen kankaidenostolakossa, oli vyötäröresorin kanssa kikkailtava. Se on ommeltu kahdesta osasta ja saumat ovat sivuilla. Saanko esitellä, tässä ovat Ronsu Norsulaiset - kivat norsubokserit :D


Samasta kankaasta voisi ommella vielä t-paidan :D

Sitten seuraa pieni tunnustus... meinasin eilen hairahtaa Ikasyr-nettikaupassa. Keräsin ostoskoriin kivoja kankaita, kokolappuja ja resoria. Sitten tulin järkiini ja suljin selaimet. Kankaita kyllä löytyy kotoakin - miksi niitä en tarpeeksi hyödynnä?!

1 kommentti:

  1. Hih, posket punertuivat mainitessasi kankaisenostolakon.
    Pitisiköhän minunkin...
    Pitääpä penkoa tiiviisti pakattu kattokorkea vaatekaappi (teinittären huoneen ylälaapeja ei lasketa, eihän?) läpi ja katsoa jos vaikka jotain jämäpaloja olisi josta luoda boxereita 10-vuotiaalle pojalle, kiitos vinkistä! Sitten vaan kaavoja etsimään ja jos ei löydy, leikataan lennosta kuten useat muutkin :)

    VastaaPoista