2. helmikuuta 2011

Ronsut, nuo norsut myös t-paidassa

Norsubokserit sai kaverikseen t-paidan jossa on samoja Ronsu Norsulaisia :D Nyt on koko puolen metrin pala tuota kangasta käytetty. Kauluksen kanssa piti hiukka kikkailla, koska mulla oli vain pieni pala resoria. Missään nimessä siitä ei saanut leikattua pitkää kauluskaistaletta. Niinpä ompelin kolme pienempää pätkää peräkkäin ja niillä sain kauluksen huoliteltua. Eikä sitä ihan heti huomaa, että kauluksessa on saumoja useammassakin paikassa. Nyt ei taida olla mulla resoria enää yhtään... pitää kehitellä muita keinoja seuraaviin ompeluksiin.

Mun oli siis tänään tarkoitus vasta leikata kankaat tätä t-paitaa varten, mutta kun inspiraatio iskee, en voinut jättää kankaita odottelemaan vaan pitihän sitä käydä hiukan ompelukoneen ääressä istahtamassa. Mä luulen et huomenna aamulla esikoinen on tästä paidasta innoissaan - samoin oli tänä aamuna norsuboksereistaan :D

Muoks. Paita on tehty Ottobre Kids 6/2010 -lehdessä olleella Let it be -"juhlapaidan" kaavalla. Hihoja lyhensin, koska halusin nimenomaan t-paidan (eikä kangas olisi edes pitkähihaiseen paitaan riittänyt).

1 kommentti:

  1. Kyllä vain, esikoinen oli paidasta innoissaan :) Hieman reilu tuo paita vielä on, mutta kesällä varmaankin jo sopivampi. Tein paidan 116cm koolla.

    VastaaPoista