16. tammikuuta 2011

Pöllöbokserit, "zumba"housut ja juuttinaruliina esittelyssä

Laitellaas taas päivitystä... paljoa ei ole tapahtunut, mutta jotain kuitenkin.

Koska tekemäni koon 110cm bokserit (Ottobre Kids 6/2010) olivat esikoiselle sopivat, päätin ommella niitä lisää... ainakin nyt nämä yhdet vielä. Nämä onnistuivat edeltäjiään paremmin :) Pöllötrikoo on samaa, mitä käytin pöllökalsareissa (joiden ohje myös Ottobre Kids 6/2010). Vieläkin sitä hieman jäi, mutta ei siitä jämäpalasta enää toisia boksereita saa.

Muutamia päiviä "zumba"housut olleet odottelemassa ompelupöydällä inspiraatiota. Pari päivää sitten leikkasin lahkeista kuminauhakujat pois ja eilen ompelin jatkopalat lahkeisiin. Tikkasin jatkopalan saumavarat, niin saattaa jopa näyttää että jatkopala kuuluu asiaan. Tänään homma jatkui: pujotin vyötäröresorin sisälle kuminauhaa, käänsin lahkeiden suut ja pujotin kuminauhat lahkeisiin. Lahkeiden kuminauhoissa on stopparit (mikälie se oikea sana?) joten kireyttä on helppo säätää. Huomenna housut taas testiin... jokohan ne nyt on toimivat? Jos eivät vielä(kään) kunnolla jalassa pysy, niin seuraavaksi laitan henkselit! (Niin varmaan...)

JuuttinaruJOULUliinankin sain viimein kotiin viime viikolla. Ei se nyt ihan jouluksi pöytään ehtinyt... mutta ensi jouluksi sen laitan. Liinan päät pitää vielä huolitella. Ajattelin siksakata ne ja ommella sitten kanttinauhaa. Hapsut on toisessa päässä liian lyhyet :(

2 kommenttia:

  1. Ihanat boxerit itekkin oon meinannu tehämeijän pikku pojille!

    VastaaPoista
  2. Tosi mieleiset on pojalle noi pöllöbokserit, mut yks pikkukorjaus niihin pitää tehdä - poistaa vyötäröresorin sisältä kuminauha. Se on liian tiukka ja ne aikaisemmin tekemäni ainakin pysyvät jalassa ilman kuminauhaakin.

    Seuraavat bokserit onkin jo leikattuina, ihanasta norsutrikoosta :) Ruskealla pohjalla oranssit norssut marssii peräkanaa.

    VastaaPoista