13. joulukuuta 2010

Paidassa apinat ja leijonat, kalsareissa pöllöjä!

Tänään postilaatikossa oli pari kangaskirjettä... ja vihdoin sitä resoria vihreään leijona-apina -paitaan :) Paidan ompelinkin heti valmiiksi ja siitä tuli kyllä aikas kiva. Toivottavasti esikoinen siitä tykkää... löydettyään sen joululahjapaketista.

Koska äidin omaa aikaa jäi vielä pääntieresorin ompelemisen jälkeen, päätin leikellä Pöllöset trikoosta palat esikoisen kalsareihin (Pitkä-Jussi, Ottobre 6/2010), ilman sepalusta tosin. Aivan en yhdeltä istumalta kalsareita valmiiksi saanut, jäi puuttumaan vielä vyötäröresori. Kuopus heräili vaunuissa ja samalla pitikin lähteä esikoista hakemaan kerhosta. Vyötäröresorin ompelin vielä samana iltana.
Veikkaan kyllä, että nämä pehmeät paketit eivät nuorta herraa niin kiinnosta, mutta jospa ne alkaisivat kiinnostaa sitten kun kovien pakettien huuma on haihtunut ;)

Tämä blogitus täytti muutes 2.12. yhden vuoden -jihuu! Kippis sille ;)

2 kommenttia:

  1. hiukan ihanan värinen tuo paita, todella nättti!!

    VastaaPoista
  2. Kivoja on sinun ompelukset! Voi kun olisi tuota aikaa niin tekisin minäkin enemmän. Viikonloppuna suuntaan ouluun ja metsolan kankaita valikoimaan... tytöille autokangasta ostettava, kun oli niin ihanaa eikä ole poikia kelle tehdä :D
    -jatti

    VastaaPoista