29. maaliskuuta 2015

Kesävaatteita, jotka vietiin käsistä

Tämä postaus sisältää ompeluksia Kankaiden yönä Paapiilta tilaamistani kankaista; Spotty ja Lampaat -luomujerseyt pääsivät paininjalan alle!

Pari teepparia koossa 98cm (kaavana Ottobre Kids 3/11 Young designer's). Muutin sen verran, että kanttasin myös hihansuut kääntämisen sijaan.


Teeppareiden kaveriksi saksin samasta lehdestä Funky stripes -kaavalla hameleggarit, ilman vyötärökaitaletta. Saumuroin kuminauhan vyötärölle ja käänsin kaksoisompeleella. Nämä myös kokoa 98cm.


Ja itseasiassa toisetkin, mutta viime metreillä päätinkin pitää hameen ja leggarit erillisinä. Neiti toivoi pilkkukankaasta hametta.


Näitä viittä vaatekappaletta voi yhdistellä monin tavoin. Ensin tyttö valitsi päälleen lammaspaidan ja -leggarit. Yökkärifiilis ;)


Kivalta näyttää lammaspaita pilkkuhameen ja lammasleggareiden kera... yökkärifiilis katosi.


...tai pilkkupaita hameleggareiden kanssa.


Mites olisi pilkkupaita kera pilkkuhameen ja lammasleggareiden?


Pilkkupaita lammasleggareilla :)Tai lammaspaita noiden hameleggareiden kera :D


Voi ei! Unohdin ottaa kuvan pilkkupaidasta pelkän pilkkuhameen kanssa. Oli hiukka kiire kuvata, kun neiti vieressä jo valkkaa mitä haluaa päälleen pukea; "Laitan tuon ja tuon, eipäs kun tuon ja tämän!" :D Lopulta valinta oli tämä:


Pärjätäänköhän me kesä näillä :P Ehkä ennen seuraavia kesäompeluksia, tsekkaan muksujen kesävaatetilanteen ;)

Olen joskus aikaisemminkin ommellut samalla kaavalla, pienemmässä koossa, hameleggareita. Se postaus löytyy täältä... aika karmeita :-O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti