21. syyskuuta 2014

It’s a bird, It’s a plane, It’s Superman!

Perheen nuorin poika (5v) on kasvanut pituutta kesän aikana. Housuja alkaa jäädä pieneksi - mikä ihana (teko)syy ommella!

Kaapista löytyi keväällä Metsolasta tilaamani perussininen joustofrotee, näytti tylsältä, mutta ajattelin saada siitä kivat housut aikaiseksi. Raitaresori Majapuulta. Olin ajatellut, että applikoisin tai silittäisin silityskalvoilla toiseen lahkeeseen ritarikypärän ja ehdotin sellaista kuvaa pojalle (netin kuvahaulla näytin kuvaa), mutta poikapa halusikin Superman-logon. Aikaisemmin en ole silittänyt silityskalvoilla joustofroteelle, joten päätinkin ommella housuihin taskut ja taskuihin kuvat. Jos kuvat ei pysy, voi taskut purkaa pois.

Kaavana on Ottobre Kids 1/09 -lehden Saimi, tuo perushousujen mersu ;) Housujen koko 116cm.Taskut on housuissa sivuilla. Silityskuviin en ole täysin tyytyväinen, mutta ihan ok... kun ei liian tarkkaan tiiraa :O Housuista tuli varsin onnistuneet, sen kertoo se, että poika veti ne heti jalkaansa ;) Herra 5v nimittäin kyllä kertoo sen jos ei jostain vaatteesta tykkää.

Jospa tämän postauksen myötä saisin "blogijumin" selätettyä. Useita ompeluksia on bloggaamatta...

4 kommenttia:

 1. Kivat housut ja hienoltahan tuo kuva näyttää :) Täytyypä minunkin taas piirtää isompi koko tuosta perushousujen mersusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on olleet pojalle tosi mieleiset :D Mahtaakohan ne pesuun joutaakaan ;)

   Poista
 2. Kivat on! Taidan tehdä vastaavat mutta Turtles-taskuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turtles-taskuiset olis varmaan mieleiset meidän Supermiehellekin :D

   Poista