5. kesäkuuta 2014

Keväinen ompeluvaihto -ompelukseni

Osallistuin virtuaalisen ompeluryhmän keväiseen ompeluvaihtoon. Ideana oli siis lähettää toiveita ja yhteystiedot järjestäjälle ja osallistumisajan päätyttyä kaikille osallistuneille arvottiin parit. Ompelutehtävänä oli ommella kaksiosainen setti (tai mekko / haalari) ja lisäksi jokin pieni ompelus. Päätin osallistua haasteeseen kahdella setillä.

Ensimmäisen setin ompelin 4-vuotiaalle tytölle :)
Kesäinen teeppari Sammalpolku-trikoosta, lisänä glitterisilityskalvoa ja hotflix-strasseja. Teeppari on kooltaan 110cm (Ottobre Kids 3/12 "Tooth troll"). Strassit on isojen sienten alla, osassa pisteissä, ei näy kyllä kuvassa.Teepparin kaveriksi hame jossa käytetty kierrätysfarkkua. Hame on kooltaan noin 104/110cm ja "summissa saksittu", helman mittaa ja vyötäröresorin leveyttä hieman katsoin 110cm hamekaavasta. Kuvassa näkyy ihme vaalea täplä, se ei ole tahra, vaan joku kameran oikku o.O


Tällaiselta teeppari ja hame näyttävät kimpassa.


Tämän setin kaveriksi se pikkujuttu oli pinnityyny, kuinkas muuten ;) Itseasiassa pakettiin sujahti pinnityynyssä kiinni myös pari pinniä.


Toisen setin ompelin 1,5 -vuotiaalle pojalle. Ensin ompelin trikoosta vuorittoman hupparin, jossa nepparikiinnitys. Kätevä viileämpiin kesäpäiviin tai viilentyviin kesäiltoihin. Huppari kooltaan 86cm. Hupparin kaava löytyy Ottobre Kids 4/12 -lehdestä "Pikku lapanen", erilaisilla taskuilla tosin.


Hupparille kaveriksi shortsit koossa 86cm, omalla kaavalla. Toisessa lahkeessa auton kuva, tehty silityskalvoilla. Kankaana Noshin farkkujersey.


Ja settikuva:


Pieni ompelus tämän setin lisäksi pikkumiehelle, ruokalappu. Ruokalapun etupuoli ja tasku on puuvillaa, taustapuoli PULia, eli paita ei kastu vaikka lappu kastuisikin. Ruokalapussa on tarrakiinnitys. Tämä on toista ruokalappua mukaellen leikattu.


Molemmat setit menivät samaan perheeseen, mutta jotta salaisen ystävän arvaaminen ei menisi liian helpoksi, lähetin pienemmän setin kirjeenä kotikunnastani ja isomman setin pakettina naapurikaupungista. Tosin unohdin laittaa vihjeitä mukaan, joten aika mahdotonta arvaaminen oli muutenkin :P

Molemmat setit olivat saajilleen mieluisia, jes! Ja kootkin sattuivat nappiin.

1 kommentti:

  1. Kivat setit teit, näille luulis aina olevan käyttöä! Oli kyllä tosi kiva katella, et mitä olitte toisillenne tehneet. Vähän harmittaa kun en itse uskaltautunut osallistumaan. No, ehkä toisen kerran :)

    VastaaPoista