10. huhtikuuta 2014

Hempeän kesäisiä juttuja pikkuneidille

Uusin Ottobre Kids 3/14 yllätti positiivisesti, innoitti ompelemaan. Heti ensivilkaisulla sieltä löytyi muutama kiva malli 😊 Ompelin pari kesämekkoa koossa 92cm (neidin pituus 85,5cm). Kivoja tuli! Näiden kanttauksia ei kannata liian tarkkaan tiirata, mutta menettelee... Näissä mekoissa on noissa pienissä hihapaloissa kierrätettyä kangasta; poikien collegehousua, mun vanhaa kesätoppia.Mekot sai kaverikseen hatun. Hattu on kokoa 48. Neidin pään ympärysmitta on 47,5cm. Jos ehtii jäädä kesän aikana pieneksi, on uusi hattu nopea ommella. Ärsyttävin osuus on tukikankaiden silitys :/
Halusin, että hattua voi käyttää molemmin puolin, molempien mekkojen kanssa. Niinpä ompelin laki- ja sivukappaleiden saumakohdan päälle koristenauhaa hatun "sisäpuolelle" ja näin hattua voi noinkin päin käyttää.


Kaavat: Ottobre Kids 3/14 "Giant apple"-mekko ja "Sunshine"-hattu.
 Kankaat: Siiri&Myyry -trikoo Paapii, Sammalpolku -trikoo Majapuu, resorien alkuperä pimennossa :P
Tällä kertaa neiti sovitteli mekkoja ja varsinkin hattua hyvillä mielin. Ihanan pirteitä settejä! Hattuun neiti ihastui täysin, halusi sen päähänsä kun lähdettiin aamu-ulkoilulle leikkipuistoon. Laitettiin vielä kypärämyssy hatun alle.

3 kommenttia:

  1. Onpas söpöt ja ihanat kankaat! Kadehdin kyllä tuota sinun tuotteliaisuuttasi!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita ja mallikin naureskelee niin valloittavasti! Täytynee käydä lehtihyllyllä vaikka tuon kokoista neitiä ei löydykään..

    VastaaPoista