15. maaliskuuta 2014

Naisellista ja ninjamaista

Blogissa on ollut hiljaista viikon ajan... meillä vieraili vatsatauti :O Ensin pienin, sitten toiseksi nuorin, mies ja pienimuotoista huonoa oloa oli minullakin. Esikoinen siltä säästyi, mutta on nyt kuumeessa. Ihmeellinen sairastelukierre nyt menossa. Jo riittää tähän perheeseen, kiitos!

Reilu viikko sitten näin linkin tähän ohjeeseen ja päätin kokeilla. Kyseessä siis "infinity scarf" joka neulotaan paksuista langoista käsillä, ilman puikkoja. Mutta enhän minä suinkaan sitä villalangoista neulonut, vaan ohuista trikookuteista ;) Koska kude oli suht ohkaista, neuloin kaksinkertaisena. En tiedä tuleeko tämä käyttöön, onko edes "mun näköinen", mutta aikas kiva... Ehkä kevään tullen tulee kuljeskeltua matonkuteet kaulassa, hih!


Jotkut lukijat ja satunnaiset kävijät saattaa muistaa, kun ompelin viime kesänä meidän pojille Ninjago-roolipaidat. Eräänä päivänä meillä piipahti Turkoosikissa -blogin Sanna lapsineen. Meidän pojille napsahti Ninjago-roolit päälle... Kotona Sannan eskari-ikäinen tyttö oli jutellut Ninjagoista, löytyihän niiden joukosta myös tyttöninja ;) Tämän neitosen synttärit lähestyy ja jotain Nya (se tyttöninja) -aiheista piti keksiä. Vaatetta on jo kuulemma tulossa äidin toimesta, minä silittelin ja ompelin siis jotain muuta ;) Toiveissa oli trikoinen hiuspanta. Väriksi valitsin tietysti punaisen ja eteen glitterkultaisesta silityskalvosta Nyan oma merkki.


Meidän pojat sanoi, ettei Nyalla ole käsilaukkua, mutta nytpä on ;) Kassissa on toisella puolella Nyan lohikäärmemerkki samaisesta kultaglittersilityskalvosta...


...ja toisella puolella lukee NYA. Kirjaimet valkoisesta silityskalvosta.



Kaava: oma sähellys
Materiaalit: päällinen enstex Eurokankaasta joskus vuonna nakki, vuorikangas puuvillaa (entinen IKEA-verho), silityskalvot Pikkupiltti.

Täytyy varmaankin ommella käsilaukku omalle tyttärelle (2v) myös. Hän olisi halunnut tämän leikkiin ;) Mitähän kivaa silityskalvojuttua oman neidin käsilaukkuun keksisin...

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia olet taas puuhastellut! 😊

    terkuin Tuittu

    VastaaPoista
  2. Mä luulen että lahjan saaja tuleen oleen haltioissaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Aivan ihania ja tyttö tykkää. Laukku on koko ajan käsivarrella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytön reaktio oli tosiaan ihana <3 Enpä olis uskonut, että laukku on niin mieleinen :) Mutta hyvä niin!

      Poista