8. tammikuuta 2014

Pirpanalle pinkkiä!

Perheen pienimmäinen sai pinkkiä kun toinen jumpsuit valmistui :) Edellisessä postauksessa jo vähän paljastinkin, että toinenkin jumpsuit on työnalla... odotteli vetoketjua ja resoria. Alunperin olin ajatellut tähän jumpsuittiin vaaleankeltaista vetoketjua ja resoreita. Kävi kuitenkin niin, että vaaleankeltaista resoria ja vaaleankeltaista oikean mittaista vetoketjua ei Majapuulta löytynyt, niinpä tilasin ne metsänvihreänä. Tätä tietenkään en muistanut kun aloin ompelemaan (kun vetoketju ja resorit ei olleet vielä tulleet). Tuo hupun vuori nyt on vaaleankeltapohjaista trikoota. Mutta haittaako se..? Itseäni hieman häiritsee tuo metsänvihreä väri, mutta kaipa siihen tottuu? Ei tämä onneksi jouluiselta näytä kun ei ole punainen kangas vaan pinkki. Pinkki kangas on joustocollegea.



Ompelin ohutta koristenauhaa hupun ja kaula-aukon saumakohtaan jotta saumuriommel ei sieltä vilku. Samaan nauhaan ompelukoneen kirjoitustoiminnolla "92" eli jumpsuitin koko. Ei tullut kovin kauniisti tuo koko lappuun, mutta kyllä siitä selvän saa. Jossain vaiheessa mietin, että leikkaisin yhden skootterin irti tuosta hupussa olevasta trikoosta ja ompelisin sen kiinni jumpsuitin rintapieleen. Sitten ajattelin, että menee ehkä liian sekavaksi kun on tuo pitsivetoketjukin. Mutta kaipaisikohan puku kuitenkin jotain kuva tuohon eteen..?

Kaava: Ottobre Kids 4/2012 Jumpsuit (vetoketju muutettu eteen keskelle) koko 92cm
Kankaat: Joustocollege Royal-Tuote, skootteritrikoo Bellapuu, vetoketju ja resorit Majapuu

Ja tuota vetoketjun ompelua täytyy vielä harjoitella...

Kohti uusia haasteita!



2 kommenttia:

  1. Onpa kiva! Minusta ei kaipaa kuvaa, tuo huppukin jo antaa mukavasti potkua pinkkiin. Kiitos mainiosta ideasta tehdä kokolappu!

    VastaaPoista
  2. Kiva jumpsuit! Mä ehkä laittaisin yhden skootterin eteen. Ellei se sitten ole liian iso..

    VastaaPoista