21. marraskuuta 2013

Turkoosia, beigeä, ruskeaa...

Siinäpä tämän postauksen värisävyjä :) Monen monta päivää on ollut päällä ompelujumi. En vaan ole saanut mitään aikaiseksi :/ Tänään päätin tehdä asialle jotain ja nappasin käteeni tutun kaavan; Make it work:n. Oikeastaan siitä minun kannattaisi piirtää uusi kaava, sitten ei tarvitsisi muistaa aina (tai valmiista paidasta käydä mittaamassa) kuinka paljon pitää olalle lisätä, lantiolle lisätä jne.Kaava: Linnel Make it work (omin muokkauksin)
Kankaat: Kangas-Malla

Tosiasia on kai kuitenkin se, että vaakaraidat leventää ahteria entisestään... ja tästä tuli aikas makkarankuori. Sovituskuvaa tästä nyt ei ole, koska valo ei siihen riittänyt illalla. Mutta kiva kotipaita tästä tuli! Tähän tein 3/4-hihat, osittain siksi ettei kankaasta olisi riittänyt täyspitkiin hihoihin, mutta myös siksi, että kotioloissa mulla on aina hihat ylhäällä. Näitä ei tarvi nostella ;)

Vaikka ompelujumi on vaivannut, en sentään aivan ilman tekemistä ole ollut. Piipahdin Tiimarissa ostelemassa korvakorutarvikkeita. Omaan käyttöön näitä tulee muutamia, miksei vaikka osa lahjaksikin ;) Nämä tosin on ihan rihkamaa, täytyisi varmaan jostain tilata ihan hopeisia koukkuja jne. Kivoja ja helppoja tehdä :)


Ihana tää mun läppäri... tätäkin postausta tehdessä (kuvien muokkauksineen) kului aikaa lähes tunti. Hidas, hitaampi, hitain. Tarttis tehdä jottai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti