29. lokakuuta 2013

Yks pipo vaan

...bloggaan tämän nyt yksikseen. Tänään hain postista kolme pakettia... kankaita, kankaita, ompelumerkkejä, saumurilankoja - Kankaiden yön antia. Trikoot meni pesuun, tämä kaksipuolinen fleece pääsi heti työstöön. Keskimmäiselle fleecepipo siitä syntyi. Hänelle on tulevaksi talveksi oranssi talvitakki ja tämä käy siihen aikas hyvin. Fleecen toinen puoli on vihreää.

Saumuri ei jaksanut ommella saumaa jossa oli kolme kerrosta päällekkäin. Ompelukone jaksoi ne kohdat paremmin - yläsyöttäjälle peukkuja! Mutkitta ei tämä pipo syntynyt. Ompelin epähuomiossa ensimmäisellä kerralla tuon alakappaleen nurinpäin... ompelumerkki siis oli pipon sisäpuolella :P Piti sitten saumuriommelta purkaa ja sen jälkeen oli joka paikka täynnä pieniä langanpätkiä.


Ylemmässä kuvassa kankaan väri on oikeampi kuin alakuvassa. Pallo sai toimia päänä "sovituskuvassa".


Kaava: Kahden hatun perusteella leikelty.
Kangas: Royal-Tuote

Fleeceä on vielä toisessakin värissä (musta - harmaa) ja siitä ompelen pipon esikoiselle. Kunhan ensin jutellaan että millainen pipo olis mieluinen. Koululaiselle ei enää ihan kaikki äidin tekemät kelpaa. Tosin huomenna sen sitten tietää mitä meidän 4-vee tästä piposta tuumaa. Mallin hän on hyväksynyt, kankaasta ei ollut tietoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti