30. lokakuuta 2013

Linnunradalle

Mulla on neljä Make it work -kaavalla tehtyä tunikaa ja tänään ompelin viidennen. Kangasvaihtoehtoja oli kaksi; oliivi linnunrata ja turkoosi-beige-ruskea -raidallinen trikoo. Linnunrata puhutteli tänään enemmän ;) Tätä kangasta löytyy melkein joka blogista, mutta hälläkö väliä ;) Nyt tein eka kertaa niin, että leikkasin etukappaleen yhtenäisenä - tässä siis ei ole framilonrypytystä rintojen alla. Sen verran tein muutoksia kaavaan, että levensin olkaa, lisäsin pari senttiä lantiolle ja levensin hihansuita, kaula-aukkoa pienensin hiukan. Helmassa on resori, hihoissa resoria yksinkertaisena. Kaula-aukko kantattu resorilla.

Kaava: Linnel Make it work
Kankaat: Royal-Tuote

 Tästä tuli kiva!

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, samat kankaat kiertää monessa blogissa, mutta jokainen saa niistä kuitenkin uniikkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset :) Tää kangas on ollu myynnissä jo tovin jos toisenkin... ja oikeastaan nyt vasta sille sytyin. Ja tunikaanhan se käy kuin hanska käteen! Mua ei henk.koht. haittaa yhtään vaikka samaa kangasta on "kaikissa" blogeissa. Pääasia on se luomisen ilo ja se, että lopputulos on itselle mieluisa :)

   Poista
 2. Tykkään tästä koko ajan enemmän! Miekin bloggasin just oman Linnunratani, käy kurkistamassa jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipahdin vastavierailulla <3 Tää kangas on aikas ihana kyllä. Ehkä mä kans tilaan tätä vielä muissakin väreissä... jos tätä on jossain vielä saatavilla kuukauden kuluttua. Mulla nimittäin alkaa nyt kankaaton kuukausi :P

   Poista