19. lokakuuta 2013

Uutta ja vanhaa

Viime päivinä on tullut ommeltua uutta ja tänään iski inspis tarttua toimeen keskeneräisten juttujen ja pienten korjausten kanssa. Lyhensin yhdet verhot, ompelin toiset, paikkasin reiän, laitoin uuden nepparin, ompelin uudelleen purkautuneen ompeleen jne. Mutta olipas hyvä kun sain vihdoin aikaiseksi!

Ompelin collegehousut tyttärelle, kivalla heppa-applikaatiolla :)


Applikaatio ei kestä kovin läheistä tarkastelua...

Lahkeiden resoreissa sama idea kun edellisissä housuissa, resorit on kaksiväriset ;) Nerokas idea, olosuhteiden pakosta, koska ei ollut sopivanväristä resoria tarpeeksi.

Kaava: Ottobre Kids 1/2009 "Hupsis" koko 86cm
Kankaat: college EK, resorit ja applikaatiokankaat jemmasta

-------------------

Nämä pikkarit ovat odotelleet kuminauhoja jo reilun kuukauden ajan. Tänään surautin loppuun. Tuntuu vaan jotenkin siltä, että saattaa reisikumpparit olla liian löysät. En ole näitä vielä sovittanut.


Kaava: Ottobre Woman 5/2009 "Simply basic" -pikkarit
Kankaat: Joskus aikoinaan TiriTomista.

-------------------
Halusin kokeilla, miten toimii omassa saumurissani se, kun vaihtaa vasemmaksi neulalangaksi ompelukonelangan. Ideana siis se, että vääränvärinen lanka ei kurkkisi samasta. Hyvin pelitti ja tuloksena kypärämyssy bambuneuloksesta pikkuneidille.
Kaava: Ottobre ilmaiskaava
Kankaat: Neulos joskus aikoinaan Myllymuksuilta, resori jemmasta.

-------------------
Ja sitten vielä tähän loppuun sovituskuva ompelemastani Flow-tunikasta "Keijutanssi"-trikoosta. Tunikan varsinainen postaus löytyy täältä. (Tuossa samassa postauksessa ollut saumurin roskapussukka toimii mainiosti!)


Mitähän minä seuraavaksi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti