10. syyskuuta 2013

Salaisia kankaita

Facebookin Saumanvara-ryhmässä osallistuin "Salainen pakettiystävä" -juttuun jossa jokainen osallistuja sai salaisen ystävän jolle lähettää n. 10€ arvoinen kangas/ompelutarvikepaketti. Minä sain tällaisen:


Paketista paljastui kahta puuvillaa (valkopilkullinen ja kahvikuppipuuvilla), Lillestoffin Rain drops -trikoota sekä nappeja, vetoketjuja ja ompelumerkkejä.

Muistanette sen pullonpohjaneulatyynyn..? Se kangas oli tämän paketin sisällöstä :) Päätin käyttää samaa kangasta enemmänkin ompelunurkkauksessani. Niinpä tuunasin sillä nappipurkin kannen ja loppupalasta ompelin verhot kodinhoitohuoneen (joka toimii myös ompeluhuoneenani) ikkunaan. Pieni ympäränmuotoinen, siksakilla huoliteltu tilkku pääsi suojaksi ompelukoneen paininjalan alle.

Pimp my sewing room!


Alusta asti oli selvää, että kahvikuppipuuvillasta teen jotain keittiöön :) Patalapun sisällä on neljä kerrosta flanellia ja astiapyyhkeitä tarvitaan aina :) Ajattelin tehdä kaksi patalappua, mutta flanelli riitti vain yhteen.


Illemmalla leikkelin ja ompelin vielä trikootakin :) Tuloksena tuubihuivitekele ja pipo mulle :) Tuubihuivissa on saumaan ommeltu pitsivetoketju jonka saa auki. Lisäksi tuubihuivissa ompelumerkki "Handmade unique item" sekä yksi sydännappi.

Pipo on tehty (jälleen) Pikku piltin blogista. Samalla ohjeella olen tehnyt kirahvipipot ja Kesämies Kekkonen -pipon. Pipon edessä merkki "Omatekemä" ja sen kaverina kaksi sydännappia. Pikkukuvassa kangas näkyy oikeansävyisenä, ilta ei ole paras aika kuvaamiseen....


Rain drops-trikoota on vielä jäljellä aikas kiva palanen... mitähän siitä keksisin? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti