11. syyskuuta 2013

Leggarit ja pipo pikkuneidille

Päiväuniajan surautteluna pikkuneidille leggarit koossa 80cm ja pipo. Pään ympärysmitan muistin mitata aamupäivållä, niin sa rauhassa hurruutella neidin päiväuniaikaan. Leggareiden lahkeensuihin ompelin kapeat pitsit ja sivuihin tuollaiset kissanapit..


Legginssit ompelin aikas sukkelaan ja ongelmitta. Mutta pipo sitten... vaikka olin mittaillut, niin kuitenkin tuli joku ajatusvirhe. Kangasta ei riittänyt koko leveydelle, joten molemmissa sivuissa on sauma.. Sitten kun olin ommellut pipon yläosan kiinni, tajusin ettei pipossa ole korkeutta lainkaan tarpeeksi, ajatusvirhe paholainen! Onneksi kangasta oli vielä hiukan jäljellä ja leikkasinkin pipon alaosaan kaitaleen joka on kaksinkertainen, sivusaumat siinäkin. Pieni ajatusvirhe tuli siinäkin, tai oikeastaan se mikään virhe ollut, ajattelemattomuutta..... pipon kaitaleessa on vesipisarat väärinpäin... ja vielä etupuolella kun ompelin näköjään merkit väärälle puolelle! Pipostakin löytyy pitsiä ja "Handmade unique item" -merkki. Merkin alta löytyy myös kissanappi.


Tuskin kukaan huomaa väärään suuntaan satavia pisaroita... minäkin huomasin vasta valokuvasta :O Tämä kangas löytyi siis salaisen ystävän lähettämästä kangaspaketista :) Vielä ruskea vetoketju, kolme valkeaa nappia ja tämän trikoon rippeet jäljellä.

Tällainen ompelupäivä tänään. Luulen, että seuraavan kerran ompelen perjantaina. On nimittäin yksi neuleprojekti kesken :)

1 kommentti: