11. elokuuta 2013

Hurja lurjus, hurjimus, kurjimus

Tervetuloa mukaan blogini uusi lukija, järjestyksessään 36:s :)

Ompelukone surisi vielä aamuisten pinnityynyjen jälkeenkin... Tällä kertaa tein jotain ihan ohjeen mukaan. Kaavana Ottobre Kids 4/2013 -lehden Rascal (joka on sama kaava kun saman lehden Fall basic). Tein jopa applikaation paitaan samalla kaavalla kun lehdessä oli tehty.


Tämä paita on kokoa 116cm. Hihat on trikoota, hihansuissa ja kauluksessa resori. Etu- ja takakappaleet velouria. Applikaation kankaat tilkkupussista (esikoisen housunlahjetta, mun vanhaa talvitakkia jne.). Mustat osat silmissä on KAM-nepit.

Meidän 4-vee tosin sanoi ettei paidasta tykkää, eikä aio sitä pitää. Kuvio ei ollut mieleen, olisi pitänyt olla "raskashattu Piratos". Että silleen. Mutta kuten lähes aina, pienen miehen mieli voi vielä muuttua ja ehkä tämä paita pääseekin käyttöön. Ja jos ei pääse, niin jollekin lahjaksi sitten. Kauluksen kanttaukseen en ole kyllä tyytyväinen :/


Kaavan nimi "Rascal" tarkoittaa lurjusta... aika hurja lurjus, ettei vaan olisi 4-vuotiaalle liian hurja? Roolileikeistä hän kyllä pitää ja paidan applikaatio on eräänlainen naamio.

Kuten olette varmaan huomanneet, postaan yhden tai kaksi ompelusta kerrallaan... en vaan malta jemmata käsitöitä jotta saisi "megapostauksen" :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti