25. kesäkuuta 2013

Leppisliivarin "pikkusisko"

Laitoin eilen Facebookiin kuvan tyttärestämme leppäkerttuliivari päällä, tämän saman kuvan minkä tännekin:

Eräs ystäväni kyseli, mistä noin kiva mekko on hankittu. Kerroin sen olevan itse ompelemani ja lupasin ommella hänen tyttärelleen (4kk ikäinen) samanlaisen jos kangasta riittää. Ja riittihän sitä kun leikkasin kankaan toisinpäin. Kuviollisesti ei ole mitään väliä miten kangasta leikkaa, eikä kangas juurikaan jousta. Vaaleanpunainen vinonauha loppui eilen, mutta onneksi tähän kankaaseen sopivaa mintunvihreää minulla on paljon (kiitos erään "pienen" pilkkuvirheen kun kerran netistä vinonauhaa tilasin)! Tosin tuossa käyttämässäni Papaya whip -kaavassa ei ollut kokoa 68cm minkä olisin tarvinnut. Niinpä pienensin sitä kaavaa ja tällainen siitä tuli:
Koon lisäksi näissä liivimekoissa on siis eroina tuo vinonauhan väri, eripäin leikattu kangas ja nappi on myös erilainen. Kiva noinkin!

Nyt tuosta kankaasta ei enää lisää liivimekkoja saa ;) Mutta ehkä jotain kuitenkin :P


2 kommenttia:

  1. Aivan mieletön herkku! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki?! Toi kangas on niin sopiva liivariin ja pitsit helmassa kruunaa koko "kakun" :P Mä luulen tästä lähtien pitsiä tulee yhteen jos toiseenkin ompelukseen :D Pitäsköhän tota leppäkerttukangasta tilata lisää... siitä tulis vaikka ihanat lappuhaalarit.

      Poista