17. toukokuuta 2013

Eka Sawaway -haasteeni

Olen jäsenenä Facebookin Saumanvara -ryhmässä. Siellä järjestetään perjantai-iltaisin Sawaway -projekti jossa on jokin ompelutehtävä. Tämänkertaiseen tehtävään sai tilata Ikasyrilta salaisen paketin jonka sai avata vasta projektiaamuna. Paketista paljastui oranssia kirahvi-jerseytä. Päätin tehdä siitä jotain itselleni, vaikka kangaspalan korkeus ei siihen oikein riittänytkään. Onneksi sai käyttää myös muita kankaita.

Kaava Suuri Käsityölehti 7/12 "Rusettiolkainpaita" tai jotain sinnepäin, nimittäin tää tekele ;) Jotenkin sitä ei osaa kangistua kaavoihin ja aina tulee muuteltua. Tähän muutin tuota helmaa, en laittanut kuminauhakujaa vaan resorin. Ompelujärjestystäkin muutin, tein niin miten musta tuntui järkevimmältä.


Varmaan menee kivana kesäpaitana, tosin kaulukseen en ole tyytyväinen ja voipi olla et menee muokkaukseen. Turhan pussimainenkin tuo paita on mun makuun, mutta eiköhän käyttöön tule. Koska mun saumuri on sekaisin (vaihteeksi) niin ompelin paidan saumat ompelukoneen jousto-ompeleella, jestas että se vie aikaa.

Ihanan pirteä kangas!

Täytyy ehkä ottaa tavaksi tuo Sawaway -projektiin osallistuminen :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti