17. maaliskuuta 2013

Möllerin Pikkukalat testissä (Buzzador -kampanja)

Olen useiden vuosien ajan toiminut Buzzadorina. Buzzadorina pääsen testailemaan eri tuotteita, jakamaan näytteitä tutuille ja kertomaan buzzaamistani tuotteista. Suusta suuhun markinointia parhaimmillaan :) Buzzaamisajan jälkeen raportoin kokemuksistani Buzzador-nettisivuilla.

Tällä kertaa pääsin buzzaamaan Möllerin Omega-3 Pikkukaloja. Kyseessä on siis lapsille suunnattu omega-3 -tuote :)

"Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini."

Tuote oli meidän perheen pojille jo entuudestaan tuttu. Hyvin on maistunut! Pojat saa itse irroittaa liuskasta kaksi pikkukalaa, samalla tulee opittua laskemisen alkeita - kuinka monta on kaksi ja riittääkö luiskasta kaksi Pikkukalaa jokaiselle meidän kolmelle lapselle?


Pojille Möllerin Pikkukalat on suosikkeja! Muitakin omega-3 -valmisteita ollaan kokeiltu. Olen kyllä kuullut myös eriäviä mielipiteitä kaveriperheiden lapsilta... Pikkukalojen "limainen" olomuoto kummastuttaa. Mutta meidän lapsia se ei ole haitannut.


Tämän kampanjan myötä päätin kokeilla, mitä meidän pikkuneiti Pikkukaloista pitäisi. Tähän saakka neiti (1v1kk) on saanut d-vitamiininsa tippoina.  Heti ekasta maistelusta lähtien on Pikkukalat olleet myös meidän neidille maistuva tuote. Helpon pureskeltavuutensa ansiosta näitä voi jo pienellekin antaa, koostumus on helposti pureskeltava :)


Pikkukalat saa uida kaupassa meidän ostoskärryyn jatkossakin. On muuten aikamoinen hintaero Pikkukaloissa apteekkien ja tavaratalojen välillä. Huimin huomaavani ero taitaa olla jopa 10€ luokkaa per paketti. Tavaratalon eduksi.