31. lokakuuta 2012

Nukenrattaiden uusi ilme

Kaivoin ompelukoneen naftaliinista, pitkästä aikaa. Syynä tähän se, että postissa tuli ihania kankaita :P Mutta en anna itselleni lupaa vielä koskea niihin... ensin pitää tehdä pari muuta hommaa.

Meillä on nuken matkarattaat joiden kangas meni rikki, koska kyydissä piipahti kesällä jotain liian painavaa matkarattaiden kestävyyteen nähden *hups* Syypäitä kankaiden rikkoutumiseen ei olleet meidän pojat, vaan me vanhemmat... Ja pojille ei tuota kuvaa näytetä, muuten ne nostaa pikkusiskon nukenrattaisiin varmasti :P

Leikkasin kankaat nukenrattaisiin vanhojen kankaiden perusteella. Koska mulla ei ollut vinonauhaa, ompelin koko homman kaksinkertaisesta kankaasta ja ihan kiva tuli :) Tietty olis vielä siistimmät jos joku olis viitsiny silittää kankaat. Nallekankaasta olen aikaisemmin tehnyt neuvolakortin kannet meidän pienimmäisen neuvolakortille, beigestä kankaasta olen ommellut vuonna 2006 uudinverhon pinnasänkyyn ja pari vuotta myöhemmin mollamaijan vartalon.



Pari viikkoa sitten meidän nuori neiti (nyt 9kk) nousi seisomaan tukea vasten ja vajaa viikko myöhemmin alkoi kävellä tukea pitkin. Kohta on noille rattaille käyttöä, niin pakkohan ne nyt oli korjata :D

Eikä vieläkään pääse kankaiden kimppuun... seuraavaksi täytyy käydä parien kurahousujen kimppuun. Niistä pitäisi saada yhdet toimivat :) Onneksi selviää vain kuminauhojen ja lukkojen vaihtamisella.