26. marraskuuta 2011

Savityöt valmiit

Tänään oli perhekeramiikkakurssin toinen kerta. Kaksi viikkoa oli kulunut edellisestä kerrasta ja sillä aikaa savityöt oli ehtineet kuivua ja ne oli poltettu. Savipajalla meitä siis odotti monta laatikollista valkoisia savitöitä ja niiden kaikkien joukosta sitten jokainen etsi omansa... eiköhän suurinpiirtein kaikki sieltä löytyneetkin. Mun tekemän isätontun hattu oli tosin jossain vaiheessa mennyt hukkaan ja äititontun hattu piti liimata paikoilleen. Enkelin hiussuortuvat olivat osittain irronneet. Onneksi Erikeeper auttaa. Ja tonttuisälle päätin tehdä uuden hatun kotona, askarteluhuovasta.

Maalasimme savityöt akryylimaalein, ne oli kyllä tosi laadukkaat ja peittävät! Pensseleissä oli toivomisen varaa, enemmän pieniä pensseleitä olisin kaivannut jotta olisi saanut tarkemmin tehtyä. Tässäpä lopputuloksia... ensin mun väkerrykset:
Kuvassa: takarivissä oikealla enkeli, äititonttu, joulukuusi.
alarivissä oikealla servettiteline, tuikkulyhty "lahjasäkki", isätonttu ja kynttilänjalka.

Ja sitten esikoisen taideteokset maalattuina:
 Kuvasta löytyy pari lumiukkoa, kolme mukia, pari tähteä joulukuuseen, kauriita joulukuuseen, pieni joulukuusi...

Kaiken kaikkiaan ihan mukava kurssi :) Tontut ja kuuset löysivät jo paikkansa kirjahyllystä - onhan huomenna jo eka adventti. Tähdet ja kauriit saavat paikkansa sitten joulukuusesta (kiinnitysnarujen kera), servettiteline on jo keittiönpöydällä. Mutta minnes me nuo loput laitettaisiin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti