29. huhtikuuta 2011

Pikkuhommia illan ratoksi

Eilen päivällä leikkelin kankaat kolmeen kestositeeseen. Kaikissa on kuosikankaana joustofrotee (turkoosi traktori - vihreä traktori - kierrätetty, tummanruskeapohjainen nallejoustofrotee). Pikkareita vasten jokaisessa ruskea tencel. Kuosin ja tencelin välissä br PUL. Kahdessa siteessä imukerroksina 2x vaippaflanelli (sekä kierrätettyä että uutta) ja yhden siteen imuina 1x bambuhamppucollege + 1x sherpa (kierrätettyjä molemmata). Näistä puuttuu vielä KAM-nepit.

Viime joulukuussa ompelin kestonenäliinoja tencelistä ja niitä on käytetty tosi paljon! Pari niistä oli kuitenkin mun makuun liian suuria ja niinpä leikkasin ne neljään osaan ja huolittelin reunat siksakilla.

Eräisiin esikoisen housuihin oli tullut toiseen polveen reikä. Niinpä leikkasin lahkeet poikki juuri reiän yläpuolelta ja huolittelin lahkeet kaksoisneulalla. Esikoinen sai "uudet" shortsit kesäksi ja oli niistä hyvin mielissään.

Tulipahan samaan syssyyn puhdistettua ompelukone - kyllä sinne olikin taas nukkaa kertynyt.

Ja olihan putsauksen jälkeen vielä pakko keksiä jotain pientä ommeltavaa... ja niin syntyi vuosia sitten hankitusta, vaippakäyttöön mun mielestä liian paksusta 2mil PUL:sta pussukka vessaan, pesua odottaville kestositeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti