25. lokakuuta 2010

Lisää neppejä ja kannet neuvolakorteille

Edellisessä postauksessa esittelemäni Elsa-Maija näytti mun silmiin sen verran reilulta vyötäröstä kireimmillään, että ennen Jonille testausta päätin lisätä siihen vielä yhdet neppiparit. Ja arvio osui oikeaan, niitä tarvittiin. Korkeutta vaipassa on ihanan reilusti, tuo vaippa mahtuu pitkään. Eilen kun vaipan laitoin Jonin päälle, oli itselläni kiirus joten en ehtinyt sen koommin tutkailla miten vaippa haaroista asettuu. Täytyy siis ensi kerralla tutkailla tarkemmin onko haaraosa liian leveä. Mutta nyt vaippa oottelee pyykkiin pääsyä.

Tänä päivänä, Aten kerhoaikaan ja Jonin nukkuessa päiväunia, olis mun tarkoitus ommella poikien neuvolakorteille kannet, tähän malliin. Mutta ei yhtä monimutkaisesti. Ajattelin jättää nuo muoviset kannet sinne alle, tulee vähän tukevampi paketti. Eli vain "koristeeksi" tulee nuo kannet. Jonin neuvolakortti saa päälleen kannet luonnonvalkeapohjaisesta puuvillakankaasta jossa nalle tekee hiekkalinnoja. Aten kortti saa (ehkä) päälleen palan paneeliverhoa, vaaleansinipohjaista sammakkoprinssikuviollista. Jonin korttikannet ompelen ensin, koska Jonilla on huomenna neuvola. Saa kortin sitten uudessa kansissa sinne mukaan. Aten neuvolakortin kansien deadline on ensi viikolla ;)

1 kommentti:

  1. Vihdoin voi kommentoida!

    Kylläpäs sitä ollaan touhukkaana siellä. Enpä ole ikinä kuullut, että kellään olisi neuvolakortissa noin hienoja kansia! Kylläpä neuvolassa varmasti saa ihastusta aikaan ;)

    VastaaPoista