9. elokuuta 2010

Viime viikkojen näpertelyjä

Sain kuin sainkin kesälomareissulla villikset valmiiksi ja lanoliinituksen jälkeen ne lähtivätkin jo kohti uutta kotiaan. Syyskuussa pitäisi käyttäjän syntyä :)


Yhtenä iltaprojektina neuloin aina oikealla puuvillalangasta tiskirätin. Nuo kestotiskirätit on niin käteviä. Meillä on kaksi bambujoustofroteesta tehtyä ja nyt kaksi puuvillalangasta tehtyä (toinen virkattu, toinen neulottu). Näitä lisää kunhan saan lankaa ostettua. Kiinnostaisi ostaa bambulankaa niin saisi antibakteerisia rättejä.

Mitäs muuta... projektia jos jonkinlaista mielessä. Ei pitäisi mennä toisten käsityöblogeja tutkiskelemaan. Olis kiva jotain kankaanpainantaa kokeilla, jotain värejäkin meillä olisi (tosin vain mustaa, valkoista ja ruskeaa). Vaippakankaitakin olis vielä pussissa, tarvetta vaipoille vain ei olis... mutta mukava olis kokeilla uusia kaavoja.

Syksyn tullen sormet alkaa kuitenkin enemmän ja enemmän syyhytä neulomiseen... joskohan sitä jatkaisi Purosta puikoilla olevaa neuletakkia jonka aloitin viime syksynä. Ei siitä enää puuttuisi kuin yksi hiha, palojen yhdistely ja viimeistely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti